Novosti online

Четворица ухапшених због марихуане, заплењена лабораторија

Припадници полиције, након вишемесечног оперативног рада, ухапсили су криминалну групу која се сумњичи да се на територији Београда бавила производњом и продајом марихуане. Том приликом, заплењена је лабораторија за производњу ове опојне дроге, извесна количина марихуане и вагица за прецизно мерење, саопштено је из МУП-а Србије.

Ову групу предводио је С.К. (1982), који је ухапшен након што је, заједно са Н.В. (1992) на смедеревском путу, у свом аутомобилу „ауди А-8“, продао око 130 грама марихуане М.С. (1992).

„Након хапшења ове тројице, полиција је у Винчи извршила претрес куће, у власништву В.Н, коју су ВН. и С.К. користили за скривање, мерење и паковање наркотика за даљу продају. На тавану куће пронађено је око 600 грама марихуане запаковане у три пакета, као и вагица за прецизно мерење. У овој акцији ухапшен је и И.Ј. (1983), који је заједно са С.К. у кући у једној улици, ради даље продаје, такође производио марихуану. Претресом куће, полиција је пронашла лабораторију за производњу марихуане, 17 стабљика ове биљке и око 750 грама осушене марихуане намењене за даљу продају”, наводи се у саопштењу.

Осимњичени ће, уз кривичну пријаву, бити спроведени Вишем јавном тужилаштву у Београду због постојања основа сумње да су извршили кривичне дело неовлашћшена производња и стављање у промет опојних дрога.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh