Gradovi

Četvoro povređeno u tri saobracajke

BEOGRAD – Četiri osobe su povređene u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć primila je u 2,18 sati poziv da se automobil prevrnuo kod broja 89 u ulici Brđanska, u naselju Ripanj, prilikom čega su povređene dve osobe.

U udesu je teške višestruke povređe zadobio muškarac (28), koji je prebačen na Odeljenje za reanimaciju Ugrentnog centra, a povređen je i mladić (21) i, takođe, prevezen u Ugrentni centar.

Jedan muškarac (41) povređen je u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 20,03 časova kod broja 47 u Južnom bulevaru.

U udesu, koji je dogodio u 19,34 časova na Smederevskom putu, kod broja 29 E, pri skretanju za Kaluđericu, povređena je jedna osoba, koju je zbrinula ekipa Hitne medicinske pomoći Kaluđerica.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 89 puta, od kojih 15 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali svi hronični bolesnici.

U Beogradu su se juče dogodile četiri saobraćajne nesreće, a zabeležen je i jedan pad sa visine sa teškom traumom, dok je Hitna pomoć interevenisala 172 puta, od kojih 57 na javnom mestu, dodala je Macura.

Foto Tanjug/D.Peternek, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh