Gradovi

Čubrilović čestitao praznik rukovodstvu i građanima Srbije

BANJALUKA – Predsednik skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović je, povodom Sretenja – Dana državnosti Republike Srbije – uputio čestitku predsedniku Tomislavu Nikoliću, predsedniku Narodne skupštine Maji Gojković, premijeru Aleksandru Vučiću i svim građanima Republike Srbije.

„U ime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje ime, Vama i svim građanima Republike Srbije, povodom Sretenja – Dana državnosti Srbije, upućujem iskrene čestitke sa željom da prosperitetna i jaka Srbija bude simbol stabilnosti, mira i napretka celog regiona“, navodi se u čestitki predsednika Narodne skupštine Republike Srpske rukovodstvu i građanima Srbije.

On je istakao da su Republika Srpska i Srbija povezane, ne samo dobrim prijateljskim, nego i istorijskim, kulturnim i bratskim vezama, zbog čega je za građane Republike Srpske veoma važno da Srbija ostane jaka, prosperitetna i demokratska država i pokretač razvoja celog regiona.

„Uvereni smo u mogućnosti intenziviranja, unapređenja i jačanja saradnje Republike Srpske i Srbije, u svim oblastima privrede, kulture i društvenog života, u skladu sa Sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama i Dejtonskim mirovnim sporazumom“, navodi se u čestitki Čubrilovića.

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske u čestitki generalnom konzulu Republike Srbije u Banjaluci Vladimiru Nikoliću zahvalio je na profesionalnom radu i korektnoj saradnji zaposlenih u Generalnom konzulatu sa organima i institucijama Republike Srpske, posebno sa Narodnom skupštinom Republike Srpske.

Foto Tanjug/video, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh