• Gradovi

  Dačić: Bezbednost premijera bila ugrožena

  BEOGRAD – Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da nema informacije o tome da li će premijer Aleksandar Vučić podneti ostavku na mesto šefa Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, što su preneli pojedini mediji.

  Kako je rekao, premijerova bezbednost jeste bila ugrožena nakon što je pronađeno oružje u blizini njegove porodične u kuće u Jajincima, te je važno da se ozbiljno pristupi tom problemu.

  To je, kako je rekao, veoma ozbiljno pitanje i trebalo bi ozbiljno pristupiti pitanju bezbednosti, kontraobaveštajne zaštite i kordinacije rada svih službi.

  Dačić je, upitan da li ima saznanja da premijer planira da podnese ostavku na mesto šefa Biora, rekao da o tome nema informacije.

  „Pronađeno oružje je veoma važna, teška i ozbiljna stvar, o kojima nije moje da govorim“, rekao je Dačić i dodao da će o tome svakao biti reči u narednom periodu.

  Bez informacija o pomacima u slučaju Bitići

  Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da nije informisan o tome da li ima pomaka u slučaju Bitići, ali da to i nije pitanje kojim se bavi Ministarstvo spoljnih poslova.

  Upitan o slučaju Bitići, Dačić je rekao da to jeste problem, jer se Amerika zalaže za svoje građane.

  „Svako ima svoj pristup, ali to jeste tema, oni uvek imaju dve teme koje uvek ističu, a to su Bitići i paljenje ambasade i to tako osam godina, a Bitići i više“, rekao je Dačić na konferenicji za novinare.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com