• Novosti online

  Dačić i Volski: Saradnja Srbije i Gruzije na visokom političkom nivou

  Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i potpredsednik parlamenta Gruzije Georg Volski ocenili su danas u Tbilisiju da je saradnja dve države na visokom političkom nivou, ali i da ju je neophodno upotpuniti razvojem u oblasti ekonomije.

  Dačić i Volski su zaključili da je nastavak saradnje parlamenata dve države važan segment u opštem unapredjenju bilateralnih odnosa, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

  Kako se navodi, sagovornici su se složili da ta saradnja treba da bude nastavljena razmenom poseta parlamentaraca, zajedničkim radom na zaštiti teritorijalnog integriteta obe zemlje i razmenom iskustava u evropskim integracijama.

  Volski je Dačića upoznao s ostvarenim rezultatima u cilju unapredjivanja parlamentarizma u Gruziji i ukazao na važnost medjunarodnog prava i principa teritorijalnog integriteta i poštovanja tih postulata kao osnova u medjunarodnim odnosima, navodi se u saopštenju.

  Dačić je sagovornika upoznao s procesom reformi koje sprovodi Vlada Srbije i tokom evropskih integracija, dodaje se u saopštenju.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com