Novosti online

Дачић: Нема сарадње СПС-а са странкама актуелне опозиције

Социјалистичка партија Србије на предстојећим изборима неће наступити ни са једном странком актуелне опозиције, порчио је данас у парламенту лидер социјалиста и министар спољних послова Ивица Дачић.

„Желим да скренем пажњу било коме ко пише или нас тера да идемо са ДС, Тадићевом странком (СДС), Чанком, Чедом или Дверима, бившом Коштуничином странком, Шешељевом странком и тако даље, а то понекад кажу и наши пријатељи из СНС да би ми можда могли са њима, ево да вам кажем идите ви са њима ако хоћете, ми нећемо”, рекао је Дачић.

Дачић, који је и први потпредседник Владе Србије истиче да је актуелна влада постигла значајне историјске резултате и да је убеђен да ће странке које је чине сарађивати и после избора, преноси Танјуг.

„Желим да кажем да смо заједно започели 2012. оно што можда има историјски значај за Србију. Убеђен сам да ћемо после ових избора заједно ићи даље у интересу будућности Србије”, рекао је Дачић на крају скупштинске расправе о предложеном закону о међународним мерама ограничавања.

Он је током расправе рекао и да није био инспирисан да говори о политичким темама, јер у сали није било људи из опозиције, те да ће се о томе вероватно говорити више на седници у петак, поводом разрешења министра одбране Братислава Гашића, када ће у сали бити премијер Александар Вучић и сви из владе.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh