• BG

  Дачић о скупу у Београду

   Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је у Јагодини да ће се сутра у Београду на скупу у оквиру кампање Будућност Србије видети колико је велика разлика, не само у броју присутних већ и идеја и велике народне подршке, у односу на опозиционе странке које су имале скуп 13. априла.

  „Када ја и Палма организујемо неке скупове, ми смо незадовољни када дође онолико мало људи колико их је било на њиховом скупу”, рекао је вечерас Дачић приликом постављања воштаних фигура египатских државника Гамала Абдела Насера и Абдела Фатаха ел Сисија у Музеју воштаних фигура у Јагодини.

  „Шта можете да очекујете, шта можете да чујете, наша је порука а биће то порука и председника Александра Вучића са којим смо заједно у коалицији, да Србији треба заједништво и стабилност, да можемо да одбраним наше националне интересе”, истакао је Дачић.

  Само уколико смо јединствени, можемо да одбраним наше националне интересе, навео је Дачић, преноси Танјуг.

  „Хоћемо у Европску унију, али желимо да заштитимо наше националне интересе. Не прихватамо никакве ултиматуме, никакве уцене, јесмо за договор али нисмо за то да морамо да прихватимо једностране акте и политику свршеног чина коју намећу албански терористи”, поручио је Дачић.

  „Зато је моје убеђење, када говоримо о историји, мислимо на будућност да Србија буде модерна држава, демократска, развијена, да наша деца живе у миру и да у Музеју воштаних фигура буду државници, научници, књижевници… а не генерали и ратници. Само тада ће Србија бити срећна”, рекао је Дачић.

  Поводом сутрашњег скупа у Београду, председник Јединствене Србије и народни посланик Драган Марковић – Палма је рекао да очекује огроман број људи.

  Марковић је, наводећи да ће на скупу говорити председник Србије Александар Вучић и Ивица Дачић, рекао да је најважније да ћемо сазнати шта ћемо да радимо у наредном периоду.

  „На том митингу сигуран сам биће од 100.000 до 150. 000 људи, јер не постоји више ниједан аутобус који може да се узме и изнајми да се возе грађани у Београду. Велики број грађана се зато љути, али поента није демонстрација политичке силе, већ да се покаже колико је грађана у Србији задовољно оним што ради председник Александар Вучић и министар Ивица Дачић”, рекао је Марковић.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com