Gradovi

Dačić sa ambasadorom Mjanmara

Dačić primio novopostavljenog ambasadora R. Mjanmarske Unije

BEOGRAD – Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa novoimenovanim ambasadorom Republike Mjanmarske Unije Mjo Ejom i tom prilikom je izražen interes za jačanje bilateralne i ekonomske saradnje.

Ministar Dačić je izrazio zadovoljstvo tradicionalno prijateljskim odnosima između Republike Srbije i Republike Mjanmarske Unije i zahvalio na principijelnoj podršci te zemlje teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije i stavu o jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

U razgovoru je konstatovan interes za dalje intenziviranje političkog dijaloga kroz razmenu poseta na svim nivoima i jačanje bilateralne saradnje sa posebnim naglaskom na investicionu i vojno-ekonomsku saradnju.

Ambasador Mjo Ej je istakao da pridaje veliku pažnju jačanju saradnje Republike Mjanmarske Unije i Srbije i da će tokom svog mandata predano raditi kako bi prijateljski odnosi između dve zemlje dostigli svoj pun potencijal, navodi se u saopštenju.

Preview

DACIC I AJA

Slide

DACIC I AJA

Slide

DACIC I AJA

Slide

DACIC I AJA

Slide

DACIC I AJA

DACIC I AJA

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh