• Novosti online

  Дарко Рундек у филму о Влади Дивљану

  Учешће у филму „Небеска тема” Младена Матичевића о животу и делу Владе Дивљана (1958–2015) потврдили су до сада Дарко Рундек, састав „Дарквуд даб” и познати новинар и музички критичар Петар Пеца Поповић.

  „Почаствован сам позивом да учествујем у филму, чија је намера да изрази нашу љубав, поштовање и захвалност према Дивљану”, изјавио је Дарко Рундек поводом учешћа у документарцу, док је Поповић приметио да би „праведније било да је Влада учествовао у филму о њему, него што ће он узети учешћа у филму о Дивљану”.

  Дејан Вучетић Вуча, певач београдског састава „Дарквуд даб”, рекао је да је „Небеска тема” велика част за његов бенд.

  „Влада је био херој наше младости, један од уметника који су својим радом утицали на нас да се и сами опробамо у музици. Надам се да смо дорасли задатку”, додао је Вучетић.

  Ускоро ће бити познат комплетан списак учесника који ће бити део дугометражног документарног филма о Дивљану. Подсетимо, сценариста и редитељ филма „Небеска тема” Младен Матичевић до сада је режирао више од 20 документараца, међу којима су и награђивани „Како постати херој” и „Run For Life”, као и филм о Арсену Дедићу – „Мој занат”.

  „Влада Дивљан је био симбол Београда, један од оних момака којима смо се сви дивили, и због којих смо се поносили чињеницом да смо из овог града”, истакао је Матичевић.

  Снимање филма „Небеска тема” почиње средином априла, а премијера је планирана за јесен.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com