Gradovi

Dečak sa dresom od „plastične kese“ upoznaće Mesija

KABUL – Petogodišnji dečak iz Avganistana Murtaz Ahmadi, koji je zahvaljujući „dresu Lionela Mesija od plastične kese“ postao poznat širom sveta upoznaće najboljeg fudbalera na planeti.

Kako je rekao portparol Fudbalskog saveza Avganistana Sajed Ali Kazemi za agenciju AP, Savez će učiniti sve da Mesi poseti dečaka, ali ukoliko fudbaler Barselone to ne bude u mogućnosti, oni će organizovati odlazak u Španiju ili u neku treću zemlju.

Fotografija petogodišnjeg Murtaza, koji preko džempera nosi plavo-belu plastičnu kesu, u bojama reprezentacije Argentine, sa brojem 10 i Mesijevim prezimenom, postala je hit na internetu, a u potrazi za njim učestvovali su Fudbalski savez Argentine, Mesijev PR tim i njegovi fanovi.

Fotografiju je na internet orginalno postavio Arif Ahmadi, dečakov ujak, koji živi u Australiji, a uskoro je za BBC priču potvrdio dečakov otac rečima da „nema novac da sinu kupi pravi dres“.

Preview

Slide

Slide

Slide

Slide

Martaza Ahmadi

Avganistanski fudbalski savez (AFF) saopštio je da je u kontaktu s argentinskim fudbalerom Lionelom Mesijem u nameri da organizuje susret Mesija s malim Murtazom, njegovim petogodišnjim obožavaocem koji je postao popularan na društvenim mrežama. AP foto – Rahmat Gul

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh