• Crna Gora

  Dejan Petrović Big bend nastupio u Budvi u okviru Karnevalskih majskih večeri

  U Budvi je  održan koncert Dejana Petrovića i Big Benda, u okviru manifestacije „Karnevalske majske večeri“, koja se održava u tom gradu do 6. maja.

  Dejan Petrović je agenciji Beta rekao da prvi put nastupaju u Budvi u okviru te manifestacije kao i da mu je „velika čast što su pozvani da nastupaju kako bi podelili emocije sa publikom u Budvi“.

  „Pripremili smo raznolik repertoar, tako da će biti i strane i domaće muzike. Izvodimo obradu poznatih svetskih hitova, naravno na naš način, kako mi to radimo“, istakao je Petrović.

  On je dodao da je u Budvi već četiri dana i da se zbog manifestacije „Karnevalske majske večeri“ oseća kao da je u „u nekom svetskom gradu“.

  „Super je, prelepo, zaista uživamo“, kazao je on.

  „Karnevalske majske večeri“ organizuju Turistička organizacija Budve, Opština Budva, nevladina organizacija (NVO) „Feštadjuni“ u saradnji sa Kulturnim centrom „Stara Budva“ i hotelom „Mažestik“.

  Manifestacija će biti nastavljena sutra kada će se gradjanima Budve i gostima predstaviti učesnici Medjunarodnog folklornog festivala, u organizaciji NVO „Stara Budva“, najpe defileom, a potom i igrama na glavnoj bini.

  Nakon toga predvidjen je koncert „Etno grupe Zora“ iz Bara.

  U petak 4. maja, je planiran koncert lokalnog benda „The Grupa“ i pevačice Nevene Božović.

  Koncert budvanske gradske muzike, sa „evergreen repertoarom“, održaće se 5. maja na glavnom gradskom trgu, a nakon njih će nastupiti regionalna zvezda Toni Cetinski.

  Manifestacija će se završiti u nedelju, dečijom karnevalskom povorkom i koncertom hora „Dečiji hor D-mol“.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com