• Gradovi

  Dejli Mejl povukao tekst o Melaniji Tramp

  LONDON – List i sajt Dejli Mejla povukli su danas priču koju su objavili o supruzi Donalda Trampa, Melaniji, nakon što je ona podnela tužbu protiv tog lista zbog navoda da je bila „poslovna pratnja“ devedesetih godina prošlog veka.

  U informaciji o povlačenju teksta, list je naveo da žali zbog bilo kakvog „pogrešnog tumačenja“ članka od 20. avgusta, prenosi AP.

  Dodaje se da im je namera bila da pokrenu pitanja o tome da li tvrdnje o njenoj prošlosti mogu da naškode predizbornoj kampanji njenog supruga u trci za Belu kuću.

  Melanija Tramp podnela je u četvrtak tužbu za klevetu protiv medijske kuće i blogera, povodom navoda da je bila „poslovna pratnja“ devedesetih godina prošlog veka.

  Tužbu je podnela u sudu za okrug Montgomeri, u američkoj saveznoj državi Merilend protiv „Mejl midija inkorporejtid“, koji objavljuje onlajn izdanje „Dejli mejla“, prenosi Rojters.

  Surpuga Donalda Trampa je, takođe, tužila Vebstera Tarplija, koji piše blog u Okrugu Montgomeri u Merlinedu, naveo je njen advokat Čarls Harder u saopštenju.

  Oni su dali nekoliko izjava o Melaniji Tramp koje su, kako tvrdi, „100 odsto lažne i izuzetno štetne za njenu ličnu i profesionalnu reputaciju“.

  AP Photo/Richard Drew, File

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com