• Gradovi

  Delegacija Evropskog ekonomskog senata sa srpskim privrednicima

  BEOGRAD – Delegacija Evrospkog ekonomskog senata bila je gost srpskog poslovnog kluba „Privrednik“, sa čijim članovima je razgovarala o podršci privrednoj saradnji Srbije na putu ka članstvu u EU, saopštio je danas srpski poslovni klub.

  Predsednik Evropspkog ekonomskog senata i počasni član Evropskog parlamenta Ingo Fridrih, generalni sekretar Evropske asocijacije poreskih obveznika Mihael Jeger predvodili su desetočlanu delegaciju.

  Članovi Kluba „Privrednik“ imali su prilike da uspostave poslovne veze sa jednim delom vodećih kompanija u Evropi, a podršku skupu dao je i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, navodi se u saopštenju.

  Učesnici sastanka su se složili da međusobni susreti doprinose boljem upoznavanju i jačanju poslovnih veza, te najavili ponovno okupljanje privrednika naredne godine.

  Predsednik MK grupe i Kluba „Privrednik“ Miodrag Kostić nedavno je primljen za člana – senatora u Evropskom ekonomskom senatu, što je od velikog značaja za srpsku privredu zbog učvršćivanja poslovnih veza unutar EU.

  Preview

  DELEGACIJA EVROPSKOG EKONOMSKOG SENATA

  Slide

  DELEGACIJA EVROPSKOG EKONOMSKOG SENATA

  DELEGACIJA EVROPSKOG EKONOMSKOG SENATA

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com