• BG

  ДЕОНИЦА АУТОПУТА КРОЗ ГРДЕЛИЧКУ КЛИСУРУ БЕЗБЕДНА ЗА САОБРАЋАЈ

  ДЕОНИЦА АУТОПУТА КРОЗ ГРДЕЛИЧКУ КЛИСУРУ БЕЗБЕДНА ЗА САОБРАЋАЈ

  Како би јавност била истинито информисана поводом спекулација које су се појавиле на друштвеним мрежама, а које доводе у питање безбедност новоотворене деонице аутопута кроз Грделичку клисуру, Коридори Србије обавештавају јавност о следећем:

  Свакодневно се врше мерења и сталан мониторинг стабилности и померања свих косина, односно потпорних конструкција. Редовна мерења указују на то да су све косине стабилне.

  На фотографији која се дели на друштвеним мрежама, а на којој је приказана Косина 2,  постављена је заштитна мрежа у септембру 2018.  године и од тада се није померила. Управо из разлога безбедности и додатне стабилизације, изграђена је и заштитна галерија испред поменуте косине.

  Као што је раније најављено, радови на додатној стабилизацији косина неће утицати на безбедно одвијање саобраћаја.

  Коридори Србије овим путем још једном апелују да се овакве дезинформације не шире у јавности како учесници у саобраћају, укључујући и стране држављане, не би били доведени у заблуду да поменути аутопутни правац није безбедан.

  Још једном напомињемо да је поменута деоница Јужног крака Коридора 10 кроз Грделичку клисуру сигурна и безбедна за одвијање саобраћаја.

   Сектор за комуникацију и односе с јавношћу Коридора Србије

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com