Gradovi

Deset osoba povređeno tokom noći u četiri udesa u Beogradu

BEOGRAD – Deset osoba je povređeno u četiri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muška osoba, starosti od 36. godina, povređena je u udesu koji se dogodio u 20.30 u Bulevaru kralja Aleksandra i prevezena u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

Četiri osobe su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 20.51 u ulici Stanka Tišme u Batajnici, i odvezene na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

U pitanju su muškarac od oko 21. godinu, dve ženske osobe od oko 18 godina i jedna ženska osoba od 17 godina, kazala je Macura.

U udesu do kojeg je došlo u ulici Neznanog junaka kod kružnog toka u blizini sedišta televizije Pink, povređena je jedna ženska osoba (23) u svojstvu pešaka i prevezena na VMA.

Četiri muškarca, starosti od oko 30 godina, povređeni su u saobraćajnoj nesreći na Ibraskoj magistrali i odvezeni na VMA.

Za pomoć su se javljali skoro svi tipovi bolesnika, među kojima i srčani bolesnici, astmatičari, hipertoničari, dijabetičari…

Nije, međutim, bilo mnogo ljudi u alkoholisanom stanju, istakla je Macura.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 104 puta, od kojih 19 na javnom mestu.

U Beogradu se juče dogodilo sedam saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 144 puta, od kojih 35 na javnom mestu, dodala je Macura.

Foto Tanjug, D. Peternek/ arhiva, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh