Crna Gora

DF odbacio insinuacije o povezanosti sa terorizmom u CG

PODGORICA – Opozicioni Demokratski front je odbacio sve insinuacije na povezanost tog političkog subjekta sa pokušajem terorističkog napada, 16. oktobra u Crnoj Gori.

Dan nakon što je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić saopštio da su orgaizatori terorizma na dan izbora u Crnoj Gori dvojica Rusa za koje se, kako je naveo, sumnja da su radili sa jednim političarem iz Crne Gore, Predrag Bulatović je na konferenciji za novinare rekao da da Demokratski front nema nikakve veze sa tim.

„Ne. Mi se ne prepoznajemo u tome niti imamo veze s tim montiranim slučajem“, rekao je Bulatović, preneo je portal CdM.

Da su navodi Katnića bruka i sramota rekao je lider DF-a Andrija Mandić.

„Kriminalna banda u kojoj su Milo Đukanović, Stanko Subotić i Muhamed Dahlan, u svoje kolo su uključili i Milivoja Katnića koji je juče bez zadrške crtao Demokratski front. To su konstrukcije kojim zabavlja javnost Crne Gore. Mi se ne plašimo jer iz nas stoji 80 hiljada građana Crne Gore. Tužilaštvo ima nekoliko doušnika i neku oprema koja može da se nabavi u prodavnici mještovite robe. To je sramota i bruka“, rekao je Mandić.

On je odlazećem premijeru Đukanoviću poručio da „ne ide tim putem“.

„Neka ne povlače poteze koje možemo unapred da predvidimo. Ovo je težak i dramatičan istorijski trenutak u kom se nalazi Crna Gora. Svako ko misli da može to da iskoristi na štetu DF-a grdno se prevario“, rekao je Mandić.

Mandić, kaže, da se ne plaši nikakve optužnice.

„Nije problem podizanje optužnice u kojima je tužilaštvo jedna od dve ravnopravne strane. Spremni smo da u toj razmeni argumenata dokažemo tu mizeriju i podlost“, rekao je on.

Foto/ Tanjug video

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh