• Novosti online

  Djilas u Zrenjaninu: Srbija kreće i bojkot

  Predsednik Stranke slobode i pravde i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Djilas izjavio je danas da u Srbija nema slobode, pravde, medija, ni izbora i da zato Srbija kreće u bojkot.

  „U Srbiji nema slobode, nema pravde, nema medija, nema izbora. Čvrsto smo odlučili da to ljudima vratimo. Od danas, mi krećemo po Srbiji, rešeni da dodjemo do što više ljudi. Svaki čovek je dragocen u ovoj borbi. Srbija kreće u bojkot“, rekao je Djilas u Zrenjaninu odakle je krenuo u kampanju bojkota, prenosi se u saopštenju.

  Djilas je razgovarao sa gradjanima i rekao da nijedna članica Saveza za Srbiju neće učestvovati na razgovorima sa predstavnicima vlasti u Skupštini Srbije.

  „Niti želimo da razgovaramo sa ljudima koji su uveli strah i mržnju u Srbiju, koji je uništavaju i pljačkaju svakodnevno, niti za to ima više vremena. Bez prihvatanja zahteva protesta i njihovog sprovodjenja minimum devet meseci, za nas izbori ne postoje“, rekao je Djilas.

  On je dodao i da su predstavnici SzS uvek spremni da te stavove u direktnim razgovorima prenesu svakom evropskom posredniku.

  „Svakome u Srbiji i Evropi će vremenom postati jasno da se mi borimo za promenu sistema u Srbiji, a ne za to da svaka stranka u opoziciji ima desetak poslanika i poslaničkih plata“, rekao je Djilas.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com