• Novosti online

  Djilas: Znaćemo da se u Srbiji nešto promenilo kada Pink izgubi nacionalnu frekvenciju

  Jedan od lidera Saveza za Srbiju (SZS) Dragan Djilas izjavio je da će se znati da se u Srbiji nešto promenilo „kada televizija Pink izgubi nacionalnu frekvenciju“, saopštio je danas SZS.Na tribini SZS koja je održana sinoć u Požegi, Djilas je govorio o značaju nacionalne frekvencije kao nacionalnog resursa.

  On je rekao i da niko ne može da čuje o prodaji Poljoprivredne korporacije Beograd (PKB) i Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor. „Niko ne može da čuje našu ideju da napravimo još deset PKB-a, da minimalna plata može da bude 350 evra“, kazao je.

  On je dodao i da bez pristupa televizijama sa nacionalnim frekvencijama niko ne može da čuje da su „ti Kinezi, koji su kupili RTB Bor, državna firma“ i zapitao „što kineska država može da upravlja Borom, a ne naša?“.

  Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović rekao je da Savez želi da se uvede Zakon o poreklu imovine, specijalnog tužioca kao u Rumuniji i da poljoprivrednicima povećaju subvencije.

  Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović je dodao da je Savez potreban da „nam deca ne bi odlazila u inostranstvo i da ne bismo izvozili najbolji medicinski kadar“.

  Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac naveo je kao primer političke kulture generala De Gola u Francuskoj i njegovu odluku da spreči objavljivanje kompromitujućih fotografija njegovog protivkandidata uz reči „ovaj čovek će u budućnosti možda biti predsednik Francuske, ne dozvoljavam da se blati njegovo ime“ i dodao da je to nivo političke kulture koji nam je potreban.

  Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović naveo je da svi treba da isprave neke greške iz prošlosti, ali da ljudima u SZS dovoljan kredibilitet daje činjenica da se nisu prodali Vučiću.

  Iz SZS su saopštili da je tribina održana u punoj bioskopskoj sali, kao i da su govornici bili i Željko Veselinović, Miroslav Aleksić, Janko Veselinović i Nebojša Zelenović.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com