• Novosti online

  Djordjević položio venac povodom obeležavanja 104. godišnjice Cerske bitke (VIDEO)

  Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević položio je danas venac kod spomen-kompleksa „Cerska bitka“ u Tekerišu kod Loznice, povodom obeležavanja 104. godišnjice te bitke.

  U saopštenju se navodi da su vence tom prilikom položili i predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, Grada Loznice, Šapca, Opštine Krupanj i predstavnici drugih udruženja gradjana.

  Djordjević je danas ocenio da je potrebno da gradjani Srbije „poseduju svest da će njihov život i rad biti ugradjeni u budućnost Srbije“ i da, kako se danas budu odnosili prema državi, „takav će sutra život imati deca koja će živeti u njoj“.

  „Kako budemo poštovali sami sebe, tako će nas poštovati i drugi. Ali, pre svega moramo znati da svako od nas pojedinačno čini Srbiju, da je država kolektivitet, a ne apstraktni pojam koji nema veze ili je u sukobu sa individualitetom gradjana. I zbog toga svako od nas pojedinačno sebi mora dati dobar odgovor na to zbog čega danas živi, barem jednako dobar kao što je razlog koji su sebi davali naši stari kada su dobrovoljno kretali u smrt“, naveo je Djordjević.
  KOMPLETAN VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com