• Gradovi

  Djurić (SNS): Vlast u kojoj je Djilas bio nije uradila ništa za Kosovo i Metohiju

   

   

  Potpredsednik Srpske napredne stranke i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić odbacio je danas kritike bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Djilasa upućene povodom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu.

  „Svaka njegova kritika izrečena na račun predsednika Aleksandra Vučića i naših nastojanja da za probleme na Kosovu i Metohiji iznadjemo mirno i kompromisno rešenje jeste u očima gradjana zapravo potvrda ispravnosti onoga što činimo“, naveo je Djurić u saopštenju.

  On je kazao i da vlast kojoj je Dragan Djilas pripadao i zahvaljujući kojoj se, kako kaže, obogatio, nije ništa uradila za Kosovo i Metohiju, već je učinila sve da „učvrsti samoproglašenu kosovsku nezavisnost“.

  Jedan od lidera Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Djilas ocenio je da je efekat odlaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Kosovo „ravan nuli“.

  „Efekat nastupa u imaginarijumu, što se rešavanja problema Kosova i poboljšanja položaja ljudi koji dole žive tiče, bio bi identičan efektu stvarne posete Kosovu. Dakle ravan nuli“ ocenio je Djilas u razgovoru za „Danas“.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com