• Horoskop

  Dnevni horoskop za nedelju, 14. avgust

  OVAN

  POSAO

  Ponekad je teško proceniti različite aspekte koji utiču na poslovnu klimu. Ukoliko želite da zaštitite svoje poslovne interese prihvatite nečiju asistenciju. Postoje događaji koji zahtevaju udruživanje ili timski rad.

  LJUBAV

  Lakše vam je da određenu odluku ili odgovornost prepustite svom partneru, ali često se nalazite u situaciji da nemate mnogo izbora.

  ZDRAVLJE

  Moguća prehlada.

  BIK

  POSAO

  Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju i prilagoditi se na različite aspekte poslovne saradnje.

  LJUBAV

  Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite.

  ZDRAVLJE

  Niste u kondiciji.

  BLIZANCI

  POSAO

  Velika upornost u kombinaciji sa pozitivnom energijom deluje, kao uspešna formula u odnosu sa saradnicima. Imate jasne stavove i delujete neumoljivo kada se raspravlja o poslovnim interesima.

  LJUBAV

  Određene okolnosti nateraće vas da promenite svoje mišljenje, ali ne treba da žurite sa ishitrenim odlukama. Pažljivije analizirajte svog partnera.

  ZDRAVLJE

  Osećate se dobro.

  RAK

  POSAO

  Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mera vrednosti i uspešne formule donose novi uspeh.

  LJUBAV

  Partner očekuje vašu emotivnu privrženost, ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.

  ZDRAVLJE

  Skloni ste alergiji.

  LAV

  POSAO

  Delujete samouvereno i donosite procenu, na sreću mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte jos nečije mišljenje, pre nego što se opredelite za novo rešenje.

  LJUBAV

  Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni, što dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.

  ZDRAVLJE

  Mogući problemi sa grlom.

  DEVICA

  POSAO

  Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.

  LJUBAV

  Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.

  ZDRAVLJE

  Osećate se dobro.

  VAGA

  POSAO

  Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa.

  LJUBAV

  Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.

  ZDRAVLJE

  Nervozni ste.

  ŠKORPIJA

  POSAO

  Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju, svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.

  LJUBAV

  Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore.

  ZDRAVLJE

  Problemi sa urinarnim putevima.

  STRELAC

  POSAO

  Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima.

  LJUBAV

  Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma, ponekad donose novi problem

  ZDRAVLJE

  Loša cirkulacija.

  JARAC

  POSAO

  Ne volite da vam neko postavlja različite ulove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.

  LJUBAV

  Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.

  ZDRAVLJE

  Dobro.

  VODOLIJE

  POSAO

  Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela, prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.

  LJUBAV

  Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju, osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.

  ZDRAVLJE

  Više se odmarajte.

  RIBE


  POSAO

  Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika.

  LJUBAV

  Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

  ZDRAVLJE

  Proverite krvnu sliku.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com