Dnevni horoskop

OVAN 

Danas je sjajan dan za kupovinu. Bitno je ipak da budete umereni. Strastveni ste i skloni flertu. Provedite više vremena sa partnerom, ako ste u vezi.

Karijera: Trezveno razmišljate i reagujete u kritičnim situacijama, što će po vas biti povoljno. Nudi vam se šansa da napredujete i steknete novo iskustvo. Iskoristite je.

Ljubav: Bićete u prilici da negde otputujete, što ćete oberučke prihvatati. Pošto volite putovanja, to će biti spajanje lepog sa lepim.

Zdravlje: Savetuje se umerenost u porocima.

 

BIK 

Stavite svoje potrebe ispred tuđih, ne ugađajte svima i videćete kako će se stvari lakše odvijati. Posvetite popodne partneru. Ako ste slobodni, moguć je flert i neko novo poznanstvo.

Karijera: Niste ni svesni podrške osobe iz okoline. Ona na nevidljiv način povlači konce, pomaže da ostvarite poslovne zamisli i da nekuda otputujete.

Ljubav: Lepa reč godi svakome, pa i vama. Niste ni vi bez sujete.

Zdravlje: Budući da ste osetljive građe, možete postati žrtva virusa.

 

BLIZANCI

Karijera: Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.

Ljubav: Imate velika očekivanja, medjutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

Zdravlje: San je idealno rešenje.

Danas je dan za odmor, a ne za rad. Priuštite sebi par sati odmora od posla, od drugih ljudi. Odradite samo ono što je prioritet.

 

RAK 

Vidite se sa prijateljima sa kojima se niste videli odavno. Potrudite se da se fokusirate na zabavu i druženje. Provedite više vremena u prirodi, ako imate vremena.

Karijera: Iznenadna napetost, na svu sreću, brzo nestaje, a problem u vezi s njom biće uspešno rešen. Očekuje vas uspešna transakcija, finansijka dobit.

Ljubav: Očekuje vas i emotivno zadovoljstvo. Sreća obično ide u kompletu, čime se može objasniti današnje stanje.

Zdravlje: Morate biti obazrivi i činiti sve da ojačate otpornost organizma.

 

LAV 

Opterećeni ste poslom i danas. Organizujte se bolje da biste imali vremena za relaksaciju. Danas ste prilično napeti i lako Vas svako može izbaciti iz takta.

Karijera: Situaciju shvatate ispravno, reagujete na najbolji mogući način. Pošto je snaga pojačana, srazmerno njoj – veća su i ostvarenja.

Ljubav: Izbegavajte brzoplete odluke i davanje nepromišljenih izjava.

Zdravlje: Sa povredama ćete imati sreće.

 

DEVICA 

Moguć kraći put. Ne propuštajte prilike koje Vam se nude. Pitajte neku blisku osobu za savet u vezi sa poslom. Danas ste komunikativni i odlično raspoloženi.

Karijera: Ukoliko se u nečemu usavršavate, pravi je trenutak da pokažete koliko ste uspešni. Nesigurnost je trenutno u drugom planu. Trema nestaje, tako da su šanse da postignete cilj više nego moguće. Samouverenost je pola uspeha.

Ljubav: Emotivne aktivnosti su pojačane, pa treba igrati na tu kartu.

Zdravlje: Dan je kao stvoren za uživanje. Možda ste zaboravili kako to izgleda, trebalo bi da se podsetite.

 

VAGA 

Mogući su iznenadni troškovi. Imate višak energije pa bi bilo dobro da se bavite nekom aktivnošću, šetajte se ili se bavite sportom.

Karijera: Prijatan i uzbudljiv dan. Bićete u situaciji da nekoga upoznate i da se ludo provedete. Pošto je stvaralačka snaga izražena u enormnim količinama, iskoristite je. Imaćete uspeha u svim poslovima kojih se latite, posebno u umetnosti.

Ljubav: Od ljubavi ne odustajte – ona je samo na trenutak zatajila.

Zdravlje: Pokušajte da upravo danas akumulirate što je moguće više pozitivnih vibracija, jer će vam uskoro biti neophodne.

 

ŠKORPIJA 

Danas bi trebalo da provedete više vremena sa partnerom. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da ćete upoznati neku zanimljivu osobu, koja će Vam se veoma dopasti.

Karijera: Iako nije sjajno, situacija govori da će biti bolje. Ne date se lako izbaciti iz ravnoteže, već pokušavate da prevaziđete problem. Želja za znanjem je izražena. U tom kontekstu ćete nastojati da vas vreme ne pregazi. Informisani ste na najbolji mogući način.

Ljubav: Nije vreme da preduzimate bilo šta vezano za voljenu osobu.

Zdravlje: Odmarajte se što više.

 

STRELAC 

Imate dosta obaveza, ali ne morate sve danas da završite. Danas možete samo organizovati sve obaveze. Niste raspoloženi za druženje, pa možete ostati kod kuće.

Karijera: Osećate potrebu da se dokažete. Pošto se dobro osećate, misleći da sve možete, to praktično i pokazujete.

Ljubav: Iznenada se prilagođavate novim životnim prilikama koji rešavate na specifičan način.

Zdravlje: Budite umereniji u hrani i piću.

 

JARAC 

Skloni ste flertu. Danas imate dosta energije i sjajno ste raspoloženi. Odličan je dan za druženje, nove kontakte i razradu ideja koje imate odavno. Iskoristite dobre aspekte i to što će Vam sve ići brže nego što ste očekivali.

Karijera: Nedostaju vam odlučnost i čvrstina da istrajete do kraja, pa ste, doduše bez razloga, nezadovoljni, što se odražava i na okolinu. Šanse da postignete željeno više su nego moguće; normalno, pod uslovom da znate šta hoćete.

Ljubav: Sa partnerom postupajte nežnije. Manje pričajte i ne svaljujte krivicu na njega.

Zdravlje: Mogući su stomačni problemi na koje ranije niste obraćali pažnju.

 

VODOLIJA 

Posvetite se poslu. Pazite na detalje, nemojte biti površni. Jako je bitno da održite dobar odnos sa kolegama, da ne biste imali probleme na radnom mestu.

Karijera: Pošto je dan odličan za poslovnu komunikaciju, fokusirajte se na nju. Sve ostalo je u drugom planu, bez vidljivog uspeha, ali i neuspeha.

Ljubav: Pošto ste savladali opaku zamku, možete da odahnete.

Zdravlje: Pošto vam prija samoća, to je bar jednostavno – budite sami.

 

RIBE

Veoma ste romantični. Nemate fokus na poslu, ali imate želju da se zabavite i da idete na neki put. Najbolje bi bilo da završite ono što je neodložno i onda možete lako da se opustite i idete gde god želite.

Karijera: Ono što ste želeli – to ste i dobili. Izvesna situacija vas je ponela, a mašta doprinela da se još bolje osećate. Pošto ste previše idealizovali situaciju, neka vas ne začudi razočaranje.

Ljubav: Osećate da vas partner ne ceni dovoljno. Zanemarite tuđe mišljenje ili učinite nešto da okolinu fascinirate.

Zdravlje: Evidentna je sklonost ka prehladama, ali nema razloga za brigu. Dovoljno će biti da malo ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

Na Vrh