• Gradovi

  Додељене награде победницима Конкурса Градске општине Медијана ,,Нека цвеће говори“  

  Изабрано најлепше двориште, балкон и двориште стамбене зграде

  У Градској општини Медијана додељене су награде победницима Конкурса ове општине ,,Нека цвеће говори“.

  На основу онога што је видела на терену, Комисија је донела следећу одлуку:

  1. у категорији најлепше уређено двориште награду је добио Љубиша Цветановић из Брзог Брода
  2. у категорији најлепше уређен балкон награду је добила Мирјана Станковић из Улице Маријана Бадела и
  3. у категорији најлепше уређено двориште стамбене зграде награду је добила стамбена заједница Византијски Булевар брoj 36

  Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић захвалио је свима који су се пријавили и подржали ову акцију да највећа нишка општина буде лепа и уређена. Он је истакао да се Градска општина Медијана изузетно труди да подигне ниво комуналног реда и подсетио да су у претходном периоду одржани састанци са представницима савета грађана на којима је идентификовано 380 комуналних проблема, а да је више од половине већ решено.

  На конкурс је стигао велики број пријава наших суграђана, па је Комисија, на основу фотографија приложених уз пријаве, направила ужи избор и обишла те локације.

  -Имали смо заиста тежак посао, јер су сви пријављени уложили изузетан труд и све баште и дворишта које смо обишли су прелепи – рекла је председница Комисије за комунална питања и урбану естетику Оливера Ђорђевић и додала да се Комисија при одлучивању руководила оценом да је читав простор дворишта складно уређен, а не само један део.

  За најлепше уређено двориште, балкон и   двориште стамбене зграде  биће додељене награде  у износу од по 30 000 динара.

  Награде најбољима уручили су председник Градске општине Медијана Небојша Коцић, члан Већа Градске општине Медијана Бојан Цветковић и

  председница Комисије за комунална питања и урбану естетику Оливера Ђорђевић.

  Иначе, право да се пријаве на конкурс имали су  сви  грађани са територије Градске општине Медијана, дакле равноправно суграђани  који живе у приватним  и стамбеним зградама.

  Конкурс  ,,Нека цвеће говори“ за најлепше уређено двориште,  балкон и двориште стамбене зграде расписале су Градска општина Медијана и Комисија за комунална питања и урбану естетику у жељи да награде суграђане који вредно и са љубављу уређују животни простор.

  Медијанина акција  „Нека цвеће говори“  такмичарског  је, мотивационог и наградног карактера, за све оне који, уређујући сопствени простор, доприносе лепшем изгледу не само највеће нишке општине већ и Града Ниша у целини.

  Д.К.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com