• Naše Novosti

  DODELJENE ZAHVALNICE PRIJATELJIMA NPSS-a

   

  Predstavnici Nezavisnog policijskog sindikata Srbije (NPSS) danas su na sastanku u Novom Pazaru uručili zahvalnice ljudima koji su ukazali prvu pomoć i pomogli pri zbrinjavanju policajca Dragana Čekanovića koji je u septembru ranjen u Novom Pazaru od strane višestrukog povratnika Dženana Kačara.

  Zahvalnice su uručene hirurzima Enesu Zogiću i Izetu Tutiću koji su operisali ranjenog policijskog  službenika, Novaku Vuletiću, radniku parking servisa, koji se slučajno našao na licu mesta i prevezao povređenog svojim automobilom do zdravstvenog centra, kao i Narisu Hajdaragiću očevicu koji je pomogao pri ukazivanju prve pomoći Čekanoviću.

  Prethodno je održan radni sastanak Sindikata na kom je za novog predsednika Regiona južne Srbije izabran Feriz Halilović.

  Podsetimo, Dragan Čekanović ranjen je prilikom redovne patrole kada ja na njega iz kafića pucao Dženan Kačar i tom prilikom mu zadao prostrelnu ranu u predelu stomaka.

  Napadač je ubrzo priveden, a zahvaljujući hitroj reakciji očevidaca Čekanović je ubrzo medicinski zbrinut i spasen mu je život. Iz tog razloga predstavnici Nezavisnog policijskog sindikata Srbije odlučili su da se simbolično zahvale upravo onima koji su dali nemerljiv doprinos u spasavanju života mladog kolege.

  Zahvalnice je ovom prilikom uručio predsednik NPSS-a Miloš Jelnković koji se prvobitno obratio prisutnima: „U vremenu materijalizma ne smemo zaboraviti da su pravo bogatstvo naši prijatelji i dobra dela koja činimo i zapravo smo jaki onoliko koliko imamo prijatelja.

  Sindikat je bogatiji za ove plemenite ljude i pozivam kolege iz Novog Pazara da im, kada god su u mogućnosti izađu u susret.

  Isto tako se nadam da će njihova vrata za nas uvek biti otvorena, jer su sada deo jedne velike sindikalne porodice.

  Drago mi je što policija nije više zatvorena za spoljnu saradnju i što pored ovog usmenog hvala u ime celog Sindikata mogu da vam uručim i zahvalnice kao potvrdu da dobra dela nikada neće biti zaboravljena.“

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com