• Novosti online

  Додик именовао Кустурицу за саветника у Председништву БиХ

  Сарајево – Режисер Емир Кустурица именован је за саветника председавајућег Председништва Босне и Херецговине Милорада Додика, чиме је Додик испунио своје обећање дато после избора.

  Након што је портал klix.ba отворено критиковао чланове Председништва БиХ због тога што нису јавно објавили имена запослених саветника, председавајући Председништва БиХ Милорад Додик је на званичној веб страници колективног шефа државе објавио имена својих најбилижих сарадника, преноси овај босански портал.

  Додик је испунио обећање које је дао након што је изабран за члана Председништва Босне и Херцеговине и у свом кабинету као саветника запослио режисера Емира Кустурицу. У Додиковом кабинету запослено је укупно 11 саветника и један шеф кабинета.

  Поред Кустурице председавајућег Председништва Босне и Херцеговине саветују и Драгољуб Рељић (саветник за уставноправна питања), Ана Тришић Бабић (саветница за вањску политику), Перо Симић (саветник за информисање), Драган Вуковић (саветник за сигурносну политику), Радован Ковачевић (саветник за унутрашњу политику) и Радомир Божић (саветник за економска питања).

  Као саветници, а за које није наведена област из које саветују Додика, наведени су Емир Кустурица, Нина Сајић, Биљана Бокић, Бошко Томић и Срђан Перишић, наводи Танјуг.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com