Gradovi

„Dosta je bilo“ od sutra skuplja potpise

„Dosta je bilo“ od sutra skuplja potpise

BEOGRAD – Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas da ova politička opcija od sutra kreće u prikupljanje potpisa, da ne namerava da ulazi u bilo kakve koalicije, a očekuje da će na predstojećim izborima preći cenzus i osvojiti bar šest odsto glasova.

„Očekujemo da ćemo ući u skupštinu, a imamo priliku i za dvociren rezultat. Sada je važno da SNS i Vučića spustimo na ispod 40 odsto glasova“, rekao je Radulović na drugoj godišnjoj skupštini pokreta.

Radulović je podvukao da nema nameru da ulazi u koalicije.

On je kritikovao stranke u Srbiji da zapošljavaju partijske kadrove i naveo da jeste tačno da njegov pokret nema kadrova, ali je to zato, kaže, što želi da zemlju vode najbolji bez obzira na partijsko opredeljenje.

„Političke stanke su celu državu sebi podvele, naravile svoju državu po svojoj meri, zato veliki broj građana živi loše, a mali ljudi broj živi dobro“, rekao je on.

Radulović je rekao da je on drugačiji, i pozvao se na to da je u nekom trenutku vodio Ministarstvo privrede, kada je, kako je kazao, „sedeo na ćupu od 300 miliona evra“.

“Mi nismo uzeli, niti namestili, niti dali nekome ni dinar“, rekao je.

Preview

SASA RADULOVIC

Slide

SASA RADULOVIC

Slide

SASA RADULOVIC

Slide

SASA RADULOVIC

Slide

SASA RADULOVIC

SASA RADULOVIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh