• Novosti online

  DS: Napad na ženu u Šapcu isceniran

   

   

  Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je navodni napad opozicije na ženu pred skup partija koje žele da formiraju Saveza za Srbiju u Šapcu insceniran i da su pristalice Srpske napredne stranke (SNS) pokušavale da izazovu nerede i nasilje, kako bi za to okrivili opozicione političare.

  U saopštenju se navodi da su se DS u Šapcu danas javljali gradjani koji su tu ženu opisali kao aktivistkinju SNS iz Vladimiraca i „vatrenu sledbenicu (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića“.

  „Postoje i brojne fotografije putem kojih ona pokazuje svoju bliskost sa čelnicima SNS, medju kojima je posebno ponosna na onu sa rodjenim bratom predsednika Srbije, Andrejem Vučićem“, navodi se u saopštenju.

  Kako se dodaje da ta žena nije slučajno bila pred Šabačkim pozorištem, „već po nalogu svoje stranke i sa jasno odredjenim zadatkom“.

  DS je naveo da su pristalice SNS vredjali, provocirali i pokušali da zastraše učesnike tribine u Šabačkom pozorištu i okupljene gradjane i da do većih sukoba nije došlo „samo zahvaljujući prisebnosti opozicionih prvaka i gradjana u Šapcu“.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com