Gradovi

DS nastavlja polemiku sa SNS o javnom govoru

BEOGRAD – Demokratska stranka reagovala je danas na saopštenje SNS-a u kome se, kako se navodi, politički protivnici naprednjaka nazivaju kriminalcima, reketašima, narko dilerima i narkomanima, „zahvalivši“ im što su poslušali zahtev svog lidera Aleksandra Vučića, koji je ranije izjavio da „od ljudi iz svoje stranke tražio da izbace svako nasilje iz javnog govora“.

Demokrate, u svom saopštenju, navode da je to „primer javnog govora oslobođenog nasilja i na najbolji način pokazuje koliko je Vučić ozbiljan u svojim navodnim naporima da upristoji javni dijalog“.

DS je povao naprednjake da i sve svoje žalbe na rad istražnih organa uputi Vučiću, te potvrđuju da se „besprizornom saopštenju“ SNS-a slažu, kako navode, – nadležne institucije trebalo bi odmah da reaguju“.

SNS je saopštio ranije danas da „medijsko-politička mafija grčevito pokušava građanima da predstavi da je problem kada neko poštuje zakon i sve nadležne institucije, a da nije problem kada se otkrije da neko krade pare građana, čak i od bolesne dece“.

Interesantno je, kažu naprednjaci, „kako se svi kriminalci, reketaši, narko-dileri i narkomani ujedine u jednom trenutku i kako se niko od istaknutih branilaca pravne države ni ne zapita zašto danima lažu, šta rade i zbog čega svi nemo posmatraju najprljaviju kampanju protiv SNS“.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh