Novosti online

DS: Nepostojeći odbor raspisuje nepostojeće izbore

Na sednici Glavnog odbora Demokratske stranke održane u nedelju na dnevnom redu uopšte nije bilo raspisivanje izbora, niti je formiran nekakav organizacioni odbor za sprovodjenje izbora, saopštila je Informativna služba Demokratske stranke.

„Ljudi koji su se proglasili za članove tog odbora, izabrali su se sami. Niko od članova Glavnog odbora(GO) koji su zvanično verifikovali svoje prisustvo na toj sednici nije učestvovao ni u kakvom izboru organizacionog odbora“, navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da je sednica GO prekinuta posle usvajanja izveštaja o radu predsednika stranke jer je omanja grupa članova, zajedno sa drugim licima koja uopšte nisu članovi tog organa, onemogućila dalji rad.

„Novinari koji žele da se bave temom nepostojećih unutarstranačkih izbora treba samo da pitaju one koji su ih tobože raspisivali koji stranački organ i kada je doneo tu odluku i koliko članova GO je za nju glasalo“, navedeno je u saopštenju.

Ranije danas deo članova glavnog odbora Demokratske stranke koji su se suprotstavili odlukama predsednika stranke Zorana Lutovca, najavili su izbore u stranci kao jedini način prevazilaženja krize u kojoj se DS nalazi.

Oni su naglasili da nisu pučisti i tvrde da na sednici Glavnog odbora Demokratske stranke nije usvojen izveštaj o radu predsednika jer kako kažu, nije ni podnet.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh