Gradovi

DS: Objavljenim ugovorom Stefanović sramoti MUP

BEOGRAD – Demokratska stranka dovela je danas u pitanje validnost ugovora Opštine Bela Crkva i firme koja se bavi fizičko-tehničkim obezbeđenjem, koji je objavio MUP, istakavši da time „ministar Nebojša Stefanović sramoti MUP“.

Demokrate navode da na ugovoru, koji je sinoć objavio MUP, nema delovodnog broja, kao i da je u slučaju eventualnog spora za njegovo razrešenje nadležan nepostojeći privredni sud u Vršcu.

„Navodni ugovor koji je MUP objavio mogao je biti potpisan i juče pola sata pre objavljivanja, s obzirom na to da na njemu nema delovodnog broja, što je inače obaveza za sve zvanične dokumente i overene ugovore“, navode demokrate.

DS navodi da u ugovoru stoji da je u slučaju eventualnog spora za njegovo razrešenje nadležan nepostojeći privredni sud u Vršcu, te da se kao naručilac posla ne pojavljuje se opština Bela Crkva, već firma „Fokus protekt“, koja je, kako je juče policija utvrdila, bacila biber sprej na odbornike DS i LSV, iako je ranije SNS optuživala naše odbornike i za ovo delo.

„DS obaveštava ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da je njegovo lično pravo da sebe sramoti koliko god želi, ali da nema pravo da sramoti policiju i ministarstvo koje vodi uvlačeći ih u spletke, neistine i nasilje koje SNS sprovodi ne bi li po svaku cenu došla do vlasti“, navodi se u saopštenju.

„Kad se već laže, može to malo bolje, doktore“, zaključuje DS u saopštenju.

MUP objavilo je sinoć na svom sajtu zvanični ugovor između Opštine Bela Crkva i firme „Fokus protekt d.o.o.“ kao i izjave načelnika opštinske uprave, kojom potvrđuje da je potpisao ugovor, a tvrdnje DS o nepostojanju takvog dokumenta ocenilo kao netačne i zlonamerne.

Foto Tanjug, Z. Žestić

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh