Gradovi

DS: Vučević krije podatke o broju zaposlenih

NOVI SAD – Novosadski gradski odbor DS saopštio je večeras da gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević krije podatke o broju i sastavu svog kabineta, što je, kako smatraju demokrate, „implicitno potvrđeno i u današnjem kontrasaopštenju SNS-a“.

Demokrate smatraju da naprednjaci nisu uspeli da ospore podatke koje je ranije danas izneo Gradski odbor Demokratske stranke u Novom Sadu.

„Direktori gradskih preduzeća i ustanova formirali su kabinete u kojim je zaposleno blizu 150 ljudi, a gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ima više zamenika, pomoćnika i savetnika nego gradonačelnik Njujorka… U svom današnjem demantiju bez demantija, naime, novosadski naprednjaci su ponovo „zaboravili“ da kažu koliko „najbližih saradnika“ ima Vučević i ko su oni“, napominju iz DS.

U saopštenju se još dodaje da su svi podaci o kabinetima direktora koje je iznela Demokratska stranka preuzeti su iz zvaničnih dokumenata i mogu se vrlo lako proveriti.

Gradski odbor SNS Novi SAD saopštio je danas, reagujući na prethodno saopštenje novosadskog Gradskog odbora DS, da su laž brojke koje demokrate pominju kada pričaju o broju savetnika gradonačelnika Novog Sada.

„U današnjem saopštenju stranke Bojana Pajtića građani nisu mogli ništa da čuju osim novog iznošenja laži i licemerja. Pre svega, laž su brojke koje demokrate pominju kada pričaju o broju savetnika gradonačelnika Novog Sada. Ono što uporno prećutkuju je činjenica da savetnici gradonačelnika Miloša Vučevića za taj posao ne primaju apsolutno nikakve naknade“, navodi se u saopštenju SNS.

Foto Tanjug, Z. Žestić

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh