Politika

DSS: Kako je SNS potučen na Novom Beogradu

sanda rašković ivićFoto: Tanjug, Jaroslav Pap

Ona je naglasila da je Srpska radikalna stranka u sredu na ponovljenim izborima osvojila strahovito malo glasova – pet, osam ili deset glasova na biračkim mestima, koja imaju po 1.000 ljudi, što, kako je ocenila, pokazuje da su radikali glasali za SNS.

Pametna krađa

Prema njenim tvrdnjama, koalicija DSS-Dveri bi osvojila oko osam odsto glasova da (glavni) izbori nisu pokradeni. „Imamo dokaza da se kralo i formiraćemo anketni odbor u parlamentu. To pokazuje celi niz dokaza do kojih smo došli. Izborna krađa na Kosovu i Metohiji je bila enormnih razmera“, navela je ona. Prema njenim rečima, izborna krađa rađena sistematski i vrlo inteligentno.

Govoreći o situaciji na glasačkom mestu na Novom Beogradu, Sanda Rašković Ivić je navela da je na tom mestu sve bilo u redu do momenta dok predsednik biračkog odbora, koji je iz SNS nije video rezultate zbog čega je, uplašen, odbio da potpiše zapisnik i preda materijal.

„Na tom mestu je Vučić izgubio izbore. Imao je 260 glasova a DSS, potpomognuti glasovima drugih stranaka opozicije skoro 330 glasova. Tu je potučen Aleksandar Vučić. On je izrekao laž da je pobedio na svim mestima, jer nije pobedio na Novom Beogradu“, navela je ona.

Rašković Ivić je rekla i da nema mogućnosti da se DSS i Dveri integrišu u jednu stranku.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh