Gradovi

Đurić i Simić razgovarali o politički izazovima na KiM

BEOGRAD – Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić razgovarao je danas u Beogradu sa predsednikom Srpske liste Slavkom Simićem o pobojšanju poitičkog, bezbednosnog i ekonomskog položaja srpskog naroda na KiM, kao i zauzimanju jasnog stava o predstojećim političkim izazovima.

Đurić i Simić su razgovarali o aktuelnoj političkoj i bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohij, te još jednom potvrdili značaj i neophodnost koordinisanog delovanja i saradnje Vlade Srbije i izabranih srpskih predstavnika na Kosovu i Metohiji, sa naglaskom na potrebi učvršćivanja političkog jedinstva srpskog naroda u pokrajini.

Kako je saopšteno iz Kancelarije za KiM, Simić je još jednom istakao nedvosmislenu podršku predstavnika Srpske liste politici Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića, ocenivši je kao jedini način da se interesi i položaj srpskog naroda na Kosovu i Metohiji dugoročno zaštite.

Tokom razgovora razmotrene su konkretne teme u vezi sa poboljšanjem političkog, bezbednosnog i ekonomskog položaja srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Takođe, dodaje se, istaknut je značaj jedinstvenog i sinhronizovanog nastupa srpskih poslanika u parlamentu Kosova i Metohije, te zauzimanja jasnog stava o predstojećim političkim izazovima.

Foto Kancelarija za KiM

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh