• Istočna Srbija

  Дуваниште добило кошаркашки терен Стефана Јовића 

  На територији Градске општине Медијана обновљен још један кошаркашки терен у сарадњи са Компанијом „Моцарт“

  Дуваниште добило терен Стефана Јовића

  На територији Градске општине Медијана обновљен је још један кошаркашки терен у сарадњи са Компанијом „Моцарт“. Градска општина Медијана пружила је наиме подршку акцији за обнову јавно доступних кошаркашких терена на територији Републике Србије, под називом „100 ТЕРЕНА ЗА ЈЕДНУ ИГРУ“, а у организацији Привредног друштва „Моцарт“ ДОО Београд.

   Реконструисани терен налази се у густо насељеном делу Ниша, у Дуваништу, на углу Булевара Немањића и Улице Бранка Миљковића и званично га је на коришћење грађанима предао познати кошаркашки ас,  Нишлијa Стефан Јовић. Јовић је рекао да је пресрећан јер на терену види бројну децу, будуће кошаркаше и изразио наду да ће са обновљеног терена потећи још много репрезентативаца из Ниша у овом спорту.

  Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић каже да је ово је још једна у низу активности Градске општине Медијана са Компанијом „Моцарт“ на промоцији здравих животних навика опште популације становништва, посебно најмлађих, и да ће сличне активности бити настављене. Општина је посредовала и у чишћењу околине терена, а старе конструкције које су још употребљиве поставиће на места која су тражили грађани. Ово је иначе 63. терен који је у оквиру „100 терена за једну игру“ опремила Компанија „Моцарт“.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com