• Gradovi

  Dva odbornika SPS prešla u redove PS u Lajkovcu

  BEOGRAD – Dva meseca nakon prelaska predsednika Opštine Lajkovac Živorada Bojičića u Pokret socijalista (PS), u ovoj opštini su u redove te stranke prešla još dva odbornika Socijalističke partije Srbije, Goran Gavrilović i Živomir Jelenić, saopštio je danas Pokret socijalista.

  „Prelazak ova dva odbornika je samo još jedna potvrda ispravnosti politike koju u ovoj opštini sprovode Srpska napredna stranka i Pokret socijalista, ali ujedno i predstavlja značajno pojačanje pred predstojeće lokalne izbore“, navodi se u saopštenju.

  Presednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je u sredu da koalicija koju čine Srpska napredna stranka i Pokret socijalista u Lajkovcu na predstojećim izborima neće voditi klasičnu kampanju, već će samo građanima predstaviti dosadašnje rezultate i sa njima postići dogovor o tome u kom pravcu žele da Srbija ide dalje.

  On je nakon izborne konferencije PS kazao da u Lajkovcu ne sumnja u izborni rezultat i da je ponosan na sve što su do sada ostvarile u koaliciji SNS i PS.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com