Svet

Dva Palestinca ubijena u Jerusalimu

Policijski portparol Miki Rozenfeld rekao je da su putnici u jednom autobusu primetili dva naoružana čoveka u automobilu i čuli da su ispaljeni meci. Jedan izraelski civil ih je takođe video, pa je zaustavio svoje vozilo i ispalio metak na dvojicu napadača.

jerusalim

Oni su potom pobegli u svom automobilu, a policajci su krenuli u potragu i kada su se približili sumnjivom vozilu napadači su ponovo otvorili vatru i tada su ubijeni kraj jerusalimskog starog grada, preneo je AP.

Ovaj incident usledio je nakon čitavog niza palestinskih napada u utorak u Jerusalimu, Petah Tikvi u centralnom delu zemlje i nadomak Tel Aviva, u kojima su ubijena četiri napadača i jedan američki student, a najmanje 13 ljudi je ranjeno.

Američkog studenta ubio je u mestu Jafa nožem palestinski napadač koji je došao sa Zapadne obale. U to vreme je potpredsednik SAD Džozef Bajden, po dolasku u Izrael, bio u Tel Avivu nedaleko od mesta napada na sastanku sa bivšim predsednikom Izraela Šimonom Peresom u Centru za mir koji nosi Peresovo ime.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh