Gradovi

Dveri „preporučuju“ svog lidera,traži se zajednički kandidat

BEOGRAD – Pokret Dveri tvrdi da opozicija u Srbiji već ima odličnog predsedničkog kandidata i da je to lider pokreta Boško Obradović.

Potpredsednik Dveri Branimir Nešić izjavio je povodom polemika u javnosti ko bi mogao da bude zajednički kandidat opozicije da takav kandidat već postoji:

„Srbiji u ovom trenutku ne treba ni doktor nauka, ni ekonomski ekspert, ni bogati privrednik, već predsednik države kojeg narod voli, kojeg rado sreće na ulici, koji uliva novu nadu i optimizam, i na kraju, koji i živi kao većina građane ove zemlje, skromno i pristojno“, kaže Nešić i dodaje da tom opisu odgovara upravo njegov lider, Obradović.

Nešić smatra i da kandidata vladajuće stranke neće moći da pobedi kandidat takozvane „druge Srbije“ i građanskog prozapadnog bloka, već – „dokazani patriotski kandidat“.

Dveri inače nisu prisustvovale nedavnom sastanku dela opozicije, koji je razgovarao o pripremi za predsedničke izbore i mogućem zajedničkom kandidatu.

Ni DS i Pokret Dosta je bilo ne nameravaju da se „utope“ u taj blok, te, kako je pisao Blic, a lider DS Dragan Šutanovac demantovao, o kandidatu razgovaraju zasebno.

Foto Tanjug/ D. Kujundžić, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh