• Gradovi

  ЕкоЛовац у Нишу

  Јавно комунално предузеће „Медиана” Ниш је током априла имало доста акција како би допринело сређивању града.

  Поред 800 младих садница које су засађене, бесплатно је одвезено 384 кубика кабастог отпада.

  Апликација ЕкоЛовац  је унапредила комуникацију грађана и ЈКП „Медиана” Ниш,  где је пријављено 139 комуналних проблема од којих је 85% решено у року од 24 часа.

  Санација већих депонија је уговорена и биће извршена током јуна месеца, док су сада саниране две веће депоније и то: код „Еко пумпе“ на Булевару Николе Тесле и код врежинског гробља.

  Једном недељно се обавља машински утовар смећа са дивље депоније у насељу Црвена звезда, а свакодневно  се обавља санација дивље  депоније на Сточном Тргу.

  Од 16. до 21. априла, ЈКП „Медиана” Ниш је са Комуналном полицијом града Ниша и Банкер радиом организовала акцију “Trash challenge Niš” у којој су, уз представнике неколико нишких компанија, сређене следеће локације: излетишта поред  Врежинског базена, део Дуваништа, Сомборски булевар , Булевар Медијана, Спомен парк „Бубањ“ и Градско поље.

  ЈКП „Медиана“ Ниш и Комунална полиција града Ниша, такође у жељи да пробуде свест грађана о очувању нашег града, спровели су акцију контроле целог града која је и даље у току.

  Поред свих ових настављене су и редовне активности, као што је редовно кошење парковских површина, уређивање тргова, булевара, кружних токова и међублоковских површина.

  ЈКП „Медиана“ Ниш

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com