Gradovi

El Čapo zainteresovaniji za flert sa glumicom nego za film o sebi

MEKSIKO SITI – Transkripti sms poruka koje su izmenjivali meksički narko bos Hoakin „El Čapo“ Gusman i glumica Kejt del Kastiljo su pokazali da je on bio manje zainteresovan za snimanje filma o svom životu, a više za flertovanje sa meksičkim glumicom.

Poruke, koje je juče objavio list „Milenio“, a njihovu autentičnost je potvrdio jedan meksički zvaničnik, pokazuju da je Gusmana najviše interesovalo da se nađe licem u lice sa glumicom, kao i da zapravo nije znao ko je američki glumac Šon Pen, prenela je agencija AP.

Pen je priznao da se naknadno ubacio na sastanak koji je Del Kastiljo zakazala sa Gusmanom kako bi razgovarali o planovima za snimanje filma o životu narko bosa, a koji je održan 2. oktobra u planinama gde se „El Čapo“ skrivao.

„Kako se ono zove onaj glumac?“, navodi se u jednoj poruci sa broja za koji je potvrđeno da ga je koristio Gusman.

On je kasnije tražio od svojih advokata da mu kažu u kojim se filmovima Pen pojavljivao.

Meksički zvaničnik, koji je želeo da ostane anoniman, potvrdio je da su „El Čapove“ poruke, kojih ima više desetina, autentične. U mnogima se izražava divljenje i čežnja za sledećim susretom, umesto interesa za planirani filmski projekat.

„Kažem ti, više sam uzbuđen zbog susreta sa tobom nego zbog scenarija za film“, napisao je jednom prilikom Gusman glumici, koju je u svom imeniku zapamtio kao „ermoza“, što je pogrešno napisana reč koja na španskom znači „lepotica“.

U drugoj poruci narko bos piše Del Kastiljovoj: „Kako je najbolja i najinteligentnija žena na svetu, kojoj se veoma divim?“.

Gusman, koji je oženjen bivšom misicom Emom Koronel i ima decu sa njom, kao i još nekim ženama, u jednoj poruci piše: „Moja majka želi da te upozna. Pričao sam joj o tebi.“

Glumica odgovara: „Osim našeg filmskog projekta, veoma sam uzbuđena što ću te videti uživo“ i kasnije dodaje: „Uskoro ćemo se zagrliti!“

Meksički analitičar Alehandro Ope navodi: „Šta je tu čudno? To što je Gusman slab na žene? On ima 18 dece, oženjen je ženom 30 godina mlađom od njega. Nema tu ništa čudno“.

Gusman je uhvaćen u petak, nakon pucnjave između njegovih pomagača i meksičkih marinaca u kući u obalskom gradu Los Močis, u državi Sinaloa. Tom prilikom je ubijeno pet kriminalaca, a još šest je povređeno.

Vlasti navode da su uspele da otkriju lokaciju na kojoj se nalazi Gusman zahvaljujući intervjuu koji je sa njim imao Šon Pen.

AP Photo/Reed Saxon, File

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh