Novosti online

Emiliji Dukić (16) iz Niša hitno potreban novac za operaciju tumora na mozgu u Turskoj

Emilija Djukić

Emilija Dukić (16) mlada i uspešna učenica Medicinske škole dr “Milenko Hadžić“ u Nišu, vodi tešku životnu borbu sa teškom bolešću.

Zbog otkrivenog tumora na mozgu neophodna joj je hitna operacija u Turskoj, na specijalizovanoj klinici za ovu bolest “Sante Plus Hospitals“.

Za to joj je što pre potrebno  10.000 evra, novac koji njena porodica nema.

2014. godine je Emiliji otkriven tumor, a put Turske treba da krene 25. novembra,

Zbog dva različita medicinska mišljenja beogradskih i niških lekara, Emiliji Dukić tumor u mozgu stoji više od dve godine.

Počeo je i da raste, zbog čega postoji mogućnost da devojčici trajno ošteti moždano tkivo.

Niški neurohirurzi dva puta slali u Beograd na gama nož, odakle je svaki put vraćena kući uz obrazloženje da se njen tumor ne može lečiti na takav način.

Olivera Dukić, Emilijina majka ogorčena je zbog poteza beogradskih lekara i ističe da je Emilija u Nišu imala pravi tretman.

Kontakt telefon Emilijine majke Olivere je 060/40-70-970, a pomoć možete uplatiti na dinarski račun kod Inteza banke: 160541020006029802

Među prvima su pomoć prikupili osuđenici KPZ Niš.

– Na televiziji su čuli da maloj Emili novac treba da se sakupi u roku od dve nedelje, i sami, bez našeg znanja su se organizovali.

Oko 150 osuđenika iz paviljona A već je sakupilo i predalo oko 30.000 dinara, a u toku je prikupljanje novca i u drugim paviljonima – kaže  upravnik KPZ-a Niš Aleksandar Grbović.

Emilija Djukic 2

M.P.

 

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh