Gradovi

Er Srbija: Bolji pristup za sedam destinacija u Evropi

BEOGRAD – Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, sada omogućava putnicima bolji pristup destinacijama u Evropi nakon značajne ekspanzije kod-šer sporazuma sa avio-kompanijom Erberlin, a danas počinje rezervacija mesta za te destinacije.

Po ovom sporazumu, Er Srbija će proširiti domet svoje mreže na još sedam novih destinacija tako što će dodeliti svoj JU kod letovima koje obavlja Erberlin za Alikante (Španija), Bilund (Danska), Faro i Funšal (Portugalija), Inzbruk (Austrija), Karlsrue (Nemačka) i Rejkjavik (Island).

Pored toga, gosti koji lete sa Er Srbijom će moći da iskoriste dodatne mogućnosti za putovanja na kod šer letovima sa avio-kompanijom Erberlin do Barselone i Madrida, dva najveća grada u Španiji, gde ova avio-kompanija takođe omogućava konekcije sa letovima avio-kompanija Alitalija i Er Europa, saopštila je Er Srbija.

Mesta na novim letovima se mogu rezervisati počev od 27. januara za putovanja od 3. februara, putem sajta Er Srbije airserbia.com, poslovnica Er Srbije ili turističkih agencija.

„Veoma nam je drago što jačamo naše partnerstvo sa avio-kompanijom erberlin, čime našim gostima pružamo još atraktivniju ponudu za putovanja u Evropi“, rekao je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

„Po ovom sporazumu, putnicima Er Srbije su sada dostupne jednostavne konekcije preko Nemačke do ukupno 33 destinacije do kojih leti Erberlin, uz samo jednu kartu za celo putovanje“, naveo je on.

“Ovo je drugo proširenje kod-šer sporazuma između naših dveju avio-kompanija u januaru 2016. godine, nakon što je objavljena kod-šer saradnja na letovima za Sjedinjene Države, što pokazuje našu želju i opredeljenost za unapređenjem vazdušnih veza“, rekao je Kontić.

Er Srbija je 14. januara objavila da će uspostaviti kod-šer saradnju sa avio-kompanijom Erberlin na njenim letovima za Čikago, Majami i Njujork, čime se omogućava bolja povezanost između Srbije i Sjedinjenih Država.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh