Gradovi

Er Srbija dobila najviše ocene u regionu

BEOGRAD – Srpska nacionalna aviokompanija Er Srbija je dobila najviše kombinovane ocene u regionu od portala „AirlineRatings.com“, i to drugu godinu zaredom.

Er Srbija je dobila šest zvezdica za bezbednost, čime je uvrštena među najbezbednije aviokompanije u regionu, kao i pet zvezdica za ponudu proizvoda, što je čini vodećom aviokompanijom u regionu u ovoj kategoriji, saopštio je srpski avioprevoznik.

„AirlineRatings.com“ je popularan portal koji ocenjuje bezbednost i proizvode na letu 450 aviokompanija, uzimajući u obzir faktore kao što su rezultati provera koje su sprovela vladina tela, kao i podaci o bezbednosti samih aviokompanija.

„Raduje nas što drugu godinu zaredom dobijamo najbolje ukupne ocene u regionu. Naša usredsređenost na bezbednost leži u osnovi svega što radimo u Er Srbiji i ogleda se u velikom značaju koji pridajemo dobro obučenim i iskusnim posadama na letu, timovima za zemaljske usluge i tehničke operacije“, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

Kako kaže, tokom prošle godine Er Srbija je učinila krupne korake u unapređenju iskustva gostiju domaćeg avioprevoznika, koji su zasnovani na našoj poznatoj kuhinji i srpskom gostoprimstvu.

„Ponosni smo što smo ponovo postavili standarde u našem regionu. Prepoznajući naš inovativan pristup uslugama i potpunu posvećenost bezbednosti, ove ocene su dokaz da se krećemo u dobrom pravcu da postanemo vodeća aviokompanija u regionu“, istakoa je Kondić.

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije u oktobru 2013. godine i letove obavlja do 39 destinacija u Evropi, na Mediteranu i Bliskom istoku sa svog matičnog međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu u putničkom i teretnom saobraćaju.

Takođe, Er Srbija nudi dugolinijske letove do Azije, Australije, Severne i Južne Amerike, u saradnji sa kod-šer partnerima i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela.

Flotu Er Srbije trenutno čini 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

Foto/Video Tanjug, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh