Novosti online

Ер Србија: Идентификована експлозивна пошиљка на БГ аеродрому

Авио-компанија „Ер Србија” вечерас је саопштила да је експлозивна карго пошиљка, која је транспортована на даљу дестинацију, раније током дана идентификована на београдском аеродрому и да та компанија помаже у истрази у вези са пошиљком.

„Потврђујемо да је карго пошиљка, која је транспортована на даљу дестинацију, раније током дана идентификована на београдском аеродрому, захваљујући строгим мерама безбедносне контроле”, речено је Танјугу у „Ер Србији”.

„Авио-компанија помаже у истрази. Безбедност и сигурност су основни приоритети ‘Ер Србије’“, речено је Танјугу у тој компанији.

Београдски медији спекулишу да су на аеродрому „Никола Тесла” у Београду пронађене две ракете са експлозивним пуњењем које су транспортоване из Бејрута преко Београда и Лондона за САД.

Ракете дужине 1,5 метара биле су у пртљагу авиона на редовној линији „Ер Србије”, који је у Београд долетео из Бејрута, пишу београдски медији.

Ракете су биле у сандуцима и имале пропратну документацију. У складу са редовном процедуром, истоварене су из авиона, али су полицијски пси нањушили експлозив, навели су медији. (Танјуг)

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh