• Južna Srbija

  Европски дан језика у Првој нишкој гимназији „Стеван Сремац“ и ОШ Радоје Домановић

  Лепота изучавања страних језика и уручење  ДСД диплома 

  У уторак, 26. септембра, од 10 до 13 сати у Првој нишкој гимназији „Стеван Сремац“, уз богат програм и занимљиве садржаје, традиционално ће бити  обележен Европски дан језика.

  Осим поставки којима ће се представити страни језици који се у најстаријој нишкој гимназији уче, од 11сати, биће организован краћи програм и свечана додела  DSD диплома,  о познавању немачког језика.

  У Свечаној сали школе ученици и професори  ће  разним активностима и поставкама представити на који начин се уче страни језици, као и српски језик, у нашој школи.

  Осим тога реализоваће се још неколико активности, у склопу пратећег програма, као што су радионица о Брајевом писму и квиз о језицима.

  1. септембра обележава Европски дан језика и Основна школа Радоје Домановић. Милиони људи широм Европе обележиће овај дан у жељи да истакну значај учења језика; промовишу језичку и културолошку разноликост и богатство Европе и подрже учење језика, како у школама, тако и ван њих.

  Ученици  школе и наставнице страних језика обележиће овај дан многобројним активностима.

  Овогодишња тема су идиоми, а програм и презентацију коју смо припремили приказаћемо нашим другарима и наставницима у уторак 26.09.2017. године у 13 сати у Интерактивној учионици.

  У понедељак, уторак и среду слушаћемо песме на француском, енглеском и немачком језику током великих одмора.

  Welcome!

  Bienvenue!

  Willkommen!

   

  Љ.П.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com