Južna Srbija

ФЕСТИВАЛ ОМЛАДИНСКИХ СЦЕНА У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ ОД 25. НОВЕМБРА ДО 3. ДЕЦЕМБРА

Vrelo Palanka

Фестивал омладинских сцена ’’ФОС 2016’’,  одржаће се у Белој Паланци од 25. новембра до 3. децембра ове године.

Селектор фестивала Иван Клеменц одабрао је седам омладинских позоришних представа које ће белопаланачка публика моћи да погледа на овогодишњем фестивалу.

Vrelo

Представе ће бити одигране у великој сали Центра за културу Бела Паланка, а фестивал ће у петак, 25. новембра отворити представа ’Вођа’’, коју ће извести глумци позоришта ‘’Бора Станковић’’ из Врања.

У суботу 26. новембра на програму је комад ‘’Урнебесна трагедија’’ Театра 011’’ из Београда, у недељу ће Драмски студио младих из Бечеја извести представу ‘’Немам да платим и нећу да платим’’, а 28. новембра публика ће имати прилику да види позоришну представу ‘’Мученици’’ Академског позоришта СКЦ из Ниша.

Комад ‘’Сумњиво лице’’ извешће чланови шкole глуме из Обреновца 29.новембра а у среду 30.новембра глумци Омладинског позоришта ‘’Вожд’’ из Шапца извешће представу ‘’Зона Замфирова’’.

Последњег такмичарског дана фестивала глумци Аматерског позоришта Центра за културу Бела Паланка представиће се позоришном представом ‘’Ми чекамо бебу’’ .

Осми фестивал омладинских сцена организују Центар за културу Бела Паланка и средња школа ‘’Никета Ремизијански’’, под покровитељством општине Бела Паланка.

М.П.

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh