Gradovi

Film „Warcraft-početak“ od 28. maja u odabranim bioskopima

BEOGRAD – U Beogradu je danas počela prodaja karata za film „Warcraft – Početak“, koji je pretpremijerno biti prikazivan u odabranim bioskopima od 28. maja do 1. juna, 13 dana pre američkog starta, najavio je danas distributer „Taramaunt“.

Pretpremijerne projekcije biće održane u bioskopima „Sinepleks“ u tržnim centrima „Ušće“ i „Delta siti“, „Takvud“, „Roda Sinepleks“, „Arena Sinepleks“ (Novi Sad), „Sinepleks Kragujevac Plaza“, „Vilin Grad“ (Niš), „Kupina Film“ (Niš), „Sinestar Zrenjanin“, „Sinestar Pančevo“.

Prodaja karata počinje danas u bioskopima „Sinepleks“, a narednih i u ostalim.

Vaučer sa kodom za igricu „World of Warcraft“, koji je obezbedio „Computerland“, generalni distributer „Bližard Entertainment“-a, očekuje prvih 10.000 gledalaca u periodu od 28. maja do 1. juna u sledećim bioskopima: „Sinepleks Ušće“ (4000 komada), „Sinepleks Delta siti (2000 komada), „Sinepleks Kragujevac“ (500 komada), „Arena Sinepleks“ (1.800), „Roda Sinepleks“ (200), „Takvud“ (1000).

„Warcraft: Početak“ je avantura o sukobu nastalom zbog sudara svetova zasnovana na svetskom fenomenu „Bližard Entertainment“-a.

Prema sinopsisu, mirno carstvo Azerota stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet.

Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom.

Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma.

Film će od 2. juna biti na redovnom repertoaru svih bioskopa u 2D i 3D tehnici.

Foto Tanjug/ N.Jovanović, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh