• Šumadija

  Finansiranje programa u oblasti poljoprivrede

  Konačan iznos sredstava biće definisan nakon završetka javnog poziva za prijavu predloga programa, koji je otvoren do kraja avgusta.

  Raspisivanje javnog poziva za dodelu sredstava iz gradskog budžeta u tekućoj za narednu godinu, značajno olakšava rad Odeljenja za poljoprivredu grada Kragujevca, koje će, na osnovu odabranih predloga programa udruženja i organizacija, moći da planira aktivnosti u 2017.

  Iako se javni poziv ovog tipa raspisuje prvi put, nadležni smatraju da zainteresovanima ne treba davati posebne smernice, s obzirom na to da je uglavnom reč o učesnicima sličnih konkursa iz prethodnih godina.

  Za finansiranje programa udruženja i organizacija u oblasti poljoprivrede u narednoj godini, u budžetu grada okvirno je planirano oko milion dinara.

  Javni poziv za prijavu predloga programa udruženja i organizacija u oblasti poljoprivrede u cilju dodele sredstava iz budžeta grada za 2017. godinu otvoren je do kraja avgusta.

  Preliminarna rang lista biće objavljena u septembru, a konačna u decembru, dok je za januar planirano potpisivanje ugovora.

  Detaljne informacije o uslovima učešća na javnom pozivu i neophodnoj dokumentaciji zainteresovani mogu da pronađu na internet stranici grada Kragujevca.

  Izveštava novinarka RTK Bojana Krstić.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com