Gradovi

Fly Fly travel otvorio predstavništvo na aerodromu u Beču

Srpska turistička agencija Fly Fly travel otvorila je danas na bečkom arodromu Švehat predstavništvo u Austriji.

BEČ – Srpska turistička agencija Fly Fly travel otvorila je danas na bečkom arodromu Švehat predstavništvo u Austriji.

Ispred štanda na terminalu bečkog aerodroma vrpcu su presekli predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, koji je prodao i prvu kartu, i vlasnik kompanije Igor Vujović.

Čadež je, u izjavi Tanjugu, istakao da je odličan osećaj prisustvovati ovakvoj svečanosti jedne kompanije koja je samo pre par godina imala svega pet radnika, a danas broji 100 zaposlenih i ima odlične rezultat u radu.

Dodao je da Fly Fly travel ima razrađen princip franšiza i da je prisutan u celom regionu bivše Jugoslavije, a otvaranje predstavništva u Beču, vidi kao veoma važan korak, ne samo za naše ljude koji žive u ovom gradu i Austriji, već i za Austrijance koji traže nove, konkurentnije ponude.

Ocenivši da Fly Fly travel može da bude konkurentna sa najvećim operaterima u svetu, Čadež je rekao da je Privrednoj komori posebno značajan uspeh te kompanije, zbog saradnje koju imaju od osnivanja kompanije.

U centru za franšizu Komore, naime, razvijena je franšiza kompanije i zajedno su radile na otvaranju predstavništava u EU.

„To je način na koji PKS radi, povezuje sa stranim partnerima, pronalazi sve što je neophodno da jedna naša kompanija izađe na strano tržište i bude konkurentna, naveo je Čadež dodajući da otvaranje predstvaništva u Beču pokazuje da se trud isplatio.

Vlasnik Fly Fly travel-a najavo je da nakon otvaranja predstavništava u Hrvatskoj i Sloveniji, Beč predstavlja odskočnu dasku u razvoju firme.

„Imali smo veliku podršku PKS i jako smo zahvalni na ideji da se naš brend razvije u EU. Prihvatili smo tu ideju i odlučili da stabilno krenemo tim putem. Dolazimo u grad koji je velika odskočna daska za širenje u EU i celom svetu“, poručio je Vujović podsetivši da je Fly Fly travel odnedavno zastupnik svetske kompanije ATPI, što je navelo firmu na širenje.

On je objasnio da se radi o revolucionarnom sistemu za pretraživanje karata, sa jako povoljnim uslovima pristupa bilo kojoj avikompaniji, te izrazio nadu da će to biti zanimljivo austrijskom tržištu.

S tim u vezi je rekao da je kompaniji bilo važno da se predstavništvo otvori upravo na aerodromu, jer ciljna grupa nije samo dijspora, već i Austrijanci, pošto novi sistem predstvalja velike novine kada je u pitanju putovanje avionom.

U razmišljanju o daljem širenju kompanije, trenutno je najzanimljiviji Amsterdam, naveo je Vujović, ali je dodao da postoji i „skrivena želja da se predstavništvo otvori u Njujorku“, zbog otvaranja direktne avio-linije iz Beograda.

„To može biti jako dobar povod da mnoge naše kompanije, koje izvoze i uvoze otvaraju preko Njujorka svoja predstavništva u SAD. To će bti odskočna daska za srpsku ekonomiju“, uveren je Vujović.

Preview

MARKO CADEZ

Slide

OTVARANJE PREDSTAVNISTA FLY FLY TRAVEL

Slide

MARKO CADEZ I IGOR VUJOVIC NADJ

Slide

OTVARANJE PREDSTAVNISTA FLY FLY TRAVEL

Slide

OTVARANJE PREDSTAVNISTA FLY FLY TRAVEL

Slide

MARKO CADEZ I IGOR VUJOVIC NADJ

Slide

OTVARANJE PREDSTAVNISTA FLY FLY TRAVEL

Slide

MARKO CADEZ

Slide

MARKO CADEZ I IGOR VUJOVIC NADJ

Slide

MARKO CADEZ

Slide

MARKO CADEZ I IGOR VUJOVIC NADJ

MARKO CADEZ

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh