• Politika

  Predsednik DSS dr Milos Jovanovic i direktor stranke Uros Jankovic doživeli saobraćajnu nesreću

   

  Funkcioneri DSS doživeli saobraćajnu nesreću

   

  Visoki funkcioneri Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović i Uroš Janković doživeli su danas posle podne saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod Vranića, na putu za Kosjerić.

  U toj nesreći, koja se dogodila oko 16 časova lakše je povredjen Janković, rekao je Jovanović agenciji Beta i dodao da se nesreća dogodila na putu za Kosjerić kada je jedno vozilo prešlo u njihovu traku.

  „Izbegli smo čeoni sudar“, rekao je predsednik DSS-a i dodao da je tragedija izbegnuta zahvaljujući njihovom iskusnom vozaču.

  Jovanović je predsednik DSS-a, a Janković direktor stranke.

   

  1 Komentar

  1 Komentar

  1. Љубомир Костић

   11. августа 2017. at 09:34

   Желим брз опоравак господину Јанковићу.

   Када човек прочита овакву вест, запита се да ли Демократска странка Србије уопште више постоји? Месецима се у штампи није ништа написало о Демократској странци Србије. У време када је национално оријентисана демократска политичка снага врло потребна Србији, када се евроунијатски покрет у читавој Европи урушава, када се велике силе све отвореније сукобљавају, у време када као друштво западамо у аутизам не сагледавајући привредне, друштвене и политичке проблеме с којима се суочавамо, народ србије треба да чује за ДСС само по томе што су председник и директор странке доживели удес.

   Зашто народ Србије не чује да је ДСС против даљег урушавања привреде кроз империјалистички положај тзв. „страних инвеститора“, добрим делом обичних шпекуланата, утајивача пореза и уценитеља. Зашто бирачи не чују да садашња власт, изникла из концепције „линија Карлобаг – Карловац – Вировитица“, не да се не брине о Србима на простору бивше Југославије, већ се не брине ни о Србима на Косову и Метохији. Зашто бирачи не знају да ДСС не прихвата дијалог о Косову и Метохији у коме треба да се дође до решења задатог председнику државе у Вашингтону? Зашто грађани Србије нису обавештени да ДСС подржава борбу против криминала, али не и политичке и друге обрачуне спроведене кроз медијски добро пропраћена хапшења и судске процесе, али медијски не баш најбоље прердстављене ослобађајуће пресуде различитих функционера, привредника или политичара. Зашто Србију нико не подсети не зна да постоји и друго решење у политичком процесу, а не само партократија у којој је председник државе све – и председник партије, и шеф посланичког клуба, и премијер из сенке, и јавни тужилац и ко зна шта све још.

   Све су то пропусти који падају на душу многима, али прво господи Јовановићу и Јанковићу.

   Љубомир Костић

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com