Novosti online

Godjevac (SSP): Javna preduzeća odvajaju milionske iznose za reklamiranje na TV Studio B

Potpredsednice Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Ana Godjevac saopštila je danas da „javna preduzeća u vlasništvu grada Beograda odvajaju milionske iznose za reklamiranje na televiziji Studio B koju je ova vlast prodala privatnicima“, navodeći i da je „sadašnji vlasnik Saša Blagojević, vlasnik tabloida Alo“.

„Javno postavljamo pitanje Ivanu Teljiću, direktoru Beograd-puta, kakve je tačno usluge pružila televizija Studio B u periodu od 6.6.2022. do 17.6.2022. godine tokom radnih dana i za iznos od milion i 560.000 dinara?“, upitala je potpredsednice beogradskog odbora SSP Ana Godjevac.

Prema njenim rečima, „objave radova su informacije od javnog značaja svakako, a ne reklama koja treba da se plaća“.

„Studio B već godinama ima povlašćene zakupe beogradskog poslovnog prostora kao televizija od posebnog značaja za Beograd, te je jasno da je njihov redovan posao briga o objavama informacija od značaja za gradjane Beogradjane“, ocenila je Godjevac.

Kako je navela, „pošto je reč o sumi plaćenoj za samo deset dana u jednom mesecu, postavljamo i pitanje, koliko je ukupno plaćeno ovoj televiziji od 1. januara 2022. do danas i za koje usluge?“

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh